Ledarskap och framtid

IMG_0958 IMG_0959Wow vilka häftiga veckor det har varit, jag ser bara framåt och känner mig tacksam och stolt över allt som kommer att hända! Jag sätter tydligare och tydligare mål för mig själv och det är häftigt att få jobba med sig själv på den vägen som man verkligen vill gå.

I helgen så var jag i Oslo på en ledarskapsutbildning i tre dagar, så mycket jag lärde mig och så mycket mer det finns att lära! Bland annat Randy Gage och Brian Mayne var där och talade och har man möjlighet att lyssna till dessa, då ska man inte missa det!

Jag vill hjälpa andra människor att utvecklas, visa människor möjligheter de inte trodde fanns och få dem att se allt de kan tillföra som de bara inte sett själva än.

Kram! /Natalie Carrion

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>