Dansare i en musikvideo och att utmana sig själv

YouTube Preview Image

Musikvideon är uppe och jag dansar i den, WOOOW!! Det är Block 44 som släppt den nya singeln, ”Hel”. Texten griper tag i en och jag känner mig så glad över att få delta med ännu ett uttryck för att stärka låtens innehåll!

Det är häftigt, när man jobbat för saker under en längre tid och en dag så ställs möjligheten framför dig. Men oftast står inte möjligheten där själv, rädslan står bredvid. Vad är det för rädsla som tar sån enorm plats i oss att vi till och med kan backa för möjligheten man väntat på så länge?

Personligen så tror jag att det är rädslan att inte duga. Tillåter vi rädslan att ta för stor plats så är det så lätt att se det man inte kan. Men jag utmanar dig att när du känner så, försök att se vad du kan! Ta chansen! Rädslan tror jag bara är ett tecken på att du är närmare ditt mål än du någonsin varit tidigare. 

Att våga anta den utmaningen som står framför dig kommer långsiktigt att löna sig, även om den kanske inte ger resultat just precis nu. Att våga gå på arbetsintervjun, skicka in ansökan till utbildningen du drömt om, gå på audition till musikvideon du vill dansa i.  Det som händer i dig när du utmanar dig själv även om du kanske inte ex. fick jobbet, det är att du utmanat dig själv en gång mer än om du inte gjort det. Det påverkar dig mentalt. Fortsätt, det händer någonting i dig varje gång du försöker. Våga se möjligheterna, ser du dem, då finns de.

Vad ger dig störst möjlighet att nå dina mål? Att anta utmaningen eller att undvika den? Jag tänker inte säga svaret, men jag är säker på att du har ett svar! Gör någonting av det svaret om du inte redan gjort det!!

/Natalie Carrionnataliecarrion_block44-video-promo

Fotocred: Nakatomi Productions

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>