Vardagspjoller, sushi och höst

thumbnail_IMG_2073

Frukost på Espresso House

Vilken dag, regn, regn, massa regn och åska! Men det är som ändå något mysigt över det, det ligger rätt i tid och är en del av hösten och jag älskar hösten! 

Började dagen med frukost på Espresso House, mysigt och lättare att fokusera när man verkligen satt sig på ett ställe för att jobba!

Har sedan hunnit strosa runt på stan och även påbörjar spännande nya möten! När jag kom hem idag för lunch smällde tröttheten till mig. Åh så skönt att bara ligga i en varm famn och typ inte röra sig förrän imorgon. Den planen gick i krasch när Peters lunch var slut och han behövde jobba(all förståelse). Sedan hade jag själv ändå behövt fara iväg vid fyra för jobb. Men det kommer fler dagar.

Men jag själv fortsatte livet hemma, var i ett bra mode tills Tiger(katten) smällde ner sojan jag hade över efter att jag ätit sushi, på den nya mattan. Men vad ska man göra, han skulle aldrig kunna torka upp det och han är för söt för att man ska vara arg längre än tre minuter. Jag och Tiger la oss sedan under ett varmt täcke och tog en powernap innan jobb. Allt är bra med powernap förutom att man behöver kliva upp.

Vad jag känner efter dagen? Känner mig motiverad. Jag styr över mitt eget liv, så jag ska väl försöka styra i rätt riktning nu helt enkelt, haha och trycka lite på gasen! Det börjar bli lite mycket att hålla reda på så en vettig almanacka bör inhandlas snarast, som Peter sa när han såg min mejlbox, den bör rensas så att jag har bättre översikt där och struktur—> Jag måste planera upp dagarna bättre nu så att jag jobbar så effektivt som möjligt när jag jobbar och inte tappar fokus på andra saker.

thumbnail_IMG_2075

Vacker människa

 

thumbnail_IMG_2074  thumbnail_IMG_2076 thumbnail_IMG_2077

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>