Gå din egen väg

IMG_9133

Foto: Briana Carrion

Närmare 1000 läsare på en dag och jag känner bara ödmjukhet! Nu kommer lite inspiration och motivation som tack!!

För fem år sedan hade jag ett mål. Jag skulle resa över hela världen och spela min musik, även göra ett abum. Jag visste inte riktigt hur, men det skulle hända.

För vissa så kan den tanken kännas så främmande, men jag VET att vi behöver våga mer. Sluta vara rädda för att vi ska misslyckas och våga vara exalterade över att vi ska lyckas!

Idag 5 år senare, så har jag gjort alla texter, varit med och gjort musiken, varit med och producerat och i Oktober så kommer mitt första album!!! Fattar ni?

För fem år sedan så bestod mitt liv av enorm ångest och ätstörningsproblematik och idag står jag här.

Att säga att våra förutsättningar är olika det stämmer, men våra möjligheter är enorma oavsett förutsättningar och vi måste bara se dem!

Sätt dina mål, skriv ned dem! För när du väl gjort det så kommer frågan naturligt? Hur tar jag mig dit?

För min del så behövde jag skaffa ett nätverk, öva på att sjunga inför publik och träna upp rösten. Jag hade inte kontakter för att ställa mig på en scen och sjunga. Så jag tog min gitarr och ställde mig på stan! Min gitarr stämde om sig, jag var inte alls så duktig på att spela, min engelska var sådär och sången blev ganska nasal. Jag skakade så mycket att jag inte kunde stå upp och stämbanden bara knöt sig. Alltså ren rädsla! MEN… jag hade ett MÅL och det målet var större än min rädsla. Och det var anledningen till varför jag kom tillbaka dagen efter och dagen efter det, månaden efter och åren efter. Jag hade bestämt mig för vart jag var påväg!

Du kan! Och dina begränsningar är till störstadel mentala! Jag hade kunnat sluta efter första dagen för att det var så läskigt. Men vet ni vad? Då hade mitt album aldrig släppts i Oktober!

Jag är ingen superhjälte! Jag tog mig själv på allvar och det kan du också. Idag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>