Hejdå

E3554AC2-3816-45AF-8E45-EFF9310593D3

Huff så tråkigt det känns att säga hejdå. Min fina vän Cecilia ska åka till Nya Zeland i nio månader!! Så häftigt och vilket äventyr! Men även fast jag är så enormt glad för hennes skull så kan jag inte låta bli att känna lite vemod inför att det är nio månader tills vi ses igen.

Men vi traskade runt på stan idag och letade lite grejer som hon ska ha med sig på resan. Sedan landade vi på vezzo där vi käkade och delade på en pannacotta och grönt té. Timmarna bara gick och vi hade så mycket spännande att prata om. Galet vad mycket som kan hända på de veckor vi varit ifrån varandra i sommar.

Nu är jag tacksam för dagen och jag längtar tills hon kommer tillbaka. Men så länge önskar jag henne en magisk resa🙌🏽

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>