Eget företag!!

Processed with VSCO with b5 preset

Jag klarade det och jag är så stolt! För vissa så känns det nog som en lite simplare grej att registrera sig på verksamt.se för att starta upp ett företag. Men för mig har det känts som ett sånt enormt projekt och det har legat som en enorm klump i magen. Jag har skjutit upp det så länge men nu kände jag att jag inte hade något alternativ! Och ja, även fast jag  pratar om att man ska våga så har jag också mina mental hinder och det här har varit ett sådant. Men utmaningar är väl till för att man ska utmana sig själv och tillslut klara av dem?

Men hur farligt är egentligen verksamt.se? Inte så farligt, bara nytt när man aldrig gjort det förut. Och vad var det värsta som kunde hända? Att jag skulle få göra det igen lite annorlunda.

Jag känner mig som en superhjälte just nu och det är så skönt när man överbevisar sig själv!

Vad har du för mentala hinder du ska vinna över? Kör bara kör!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>