Late night work

5F13D8BD-B307-439B-8EF4-F0DE589DF62F

Processed with VSCO with c1 preset

Här sitter jag och Peter och myser på. Jag tycker att när jag väl är effektiv och taggad på jobb då är det skönt att bara få ösa på! Just nu så sitter jag och redigerar kommande poddavsnitt, såååå bra! Ni har väl inte missat Carrionpodden? Finns på både Acast och Itunes! Det kommer att komma många spännande gäster så mitt tips är att du ser till att prenumerera på podden för att inte missa alla gobitar!

Jag har även grottat ner mig i allt arbete som kommer efter skivsläppet i oktober, riktigt spännande och roligt att det alltid finns så mycket nytt att lära!

 

kram!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>