Nytt poddavsnitt!

IMG_9772

 

Äntligen här kommer ett helt fantastiskt poddavsnitt!

Itunes länk här

Acast länk här

Det här avsnittet känns för mig som en godispåse fylld av det bästa. Vi kommer att prata kring cykeläventyr, att hitta vila i en fartfylld vardag, hur man tar sig ur destruktiva relationer och tips för långvariga relationer, vi får höra om en sommar som inte alls blev som tänkt, men med förmågan att se möjligheter så blev den bättre. Efter att jag träffat Pernilla så kände jag mig smartare och detsamma kommer nog ni att känna efter detta fantastiska avsnitt.

Pernilla är en kvinna som är lösningsorienterad hon har ett psyke av stål, hon både imponerar, inspirerande och är full av kunskap kring hur vi människor fungerar.
Vore tacksam om ni klickar in att ni vill prenumerera och betygsätt gärna podden!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>