En skiva är påväg

DDD2643E-93EF-4F6F-9F6D-B2DC77CD634F

Nu sitter jag på bussen, påväg hem från Piteå. Jag sitter längst fram på bussens övreplan, regnet smattrar mot glasrutan och mörkret har lagt sig över himlen. Här sitter jag tryggt, med ett leende på läpparna, jag är lite rörd och så innerligt stolt.

Nu har jag gjort det sista jag kan på skivan och imorgon skickar vi iväg allt för att trycka upp skivor.

Vaa? Förstår ni hur mäktigt det är. 5 år har det gått sen jag aktivt började jobba med musiken, jag har jobbat hårt och resan har varit både upp och ner.

Jag har lyssnat på vad som kommer att bli vår skiva och tänk att jag skrivit texterna och att jag och Jonas Strangård gjort musiken. Det finns så mycket hjärta och värme i denna skiva, och jag hoppas så innerligt att den ska få beröra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>