Stanna upp en stund

85F02F71-EF19-4513-A735-6E18FB91A8B3

Oj vad det har varit intensiva veckor. Stundtals så har det inte funnits en minut mellan allt som ska göras. Men i fredags, då blev det äntligen bekräftat att allt gått bra med filerna som skickats in till skivtryckeriet och det sista jobbet ligger nu i deras händer. Så roligt men också en enorm urladdning när man jobbat så enormt hårt för något. Så den här helgen har bara varit återhämtning.

Jobb finns det alltid gott om men jag tycker att det är viktigt att stanna upp en stund, reflektera, känna stolthet och bara sova ut!!

Nu laddar jag upp batterierna och snart är jag redo för slutspurten innan skivreleasen! På onsdag släpps biljetterna så missa inte det.  Tjoho!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>