Fotografering

Processed with VSCO with c1 preset

Åh vilken rolig dag! Först av allt, förköpsbiljetterna till skivreleasen är släppta och jag är så taggad på detta! Wow bara så kul det ska bli!

Paralellt med att det hände startade dagen med att jag blev omhändertagen och stylad inför en fotografering. Sedan var vi ute och fotade en bit utanför Umeå i såå fina höstmiljöer. Jag är så nöjd med både styling och bilder så jag längtar tills jag får dela med mig till er!!! Blev även studiofotografering med något jag tror kan bli väldigt mäktigt och viktigt. Lite hemlighetsfullt men ni får veta till vad det är inom kort..

Fantastisk dag i alla fall och nu taggar vi för imorgon, för då ska jag träffa SVT samt delta på en workshop!

Kraaamen

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>