Svt och fartfyllt

11572152-8D94-47BC-B6FF-F6F071A24418

Processed with VSCO with c1 preset

727A471F-5236-4D5D-8D12-03705238E197

Tjiho vilken superdag! Fick börja dagen med att träffa Marilen och Emma från Svt, vi pratade kring skivreleasen och livets utmaningar. Finns på Svtplay imorgon, samt så sänds det på Svt nyheterna i Västerbotten.

Sedan var det kickoff för en workshop för ca tio kreatörer med sliperiet här i Umeå! Otroligt spännande och roligt att få djupgräva och analysera vad man gör och vad man kan utveckla i företagandet. Även så fint att få träffa andra kreatörer och se vad de har för tankar och mål. Vi utvecklas tillsammans och jag ser fram emot nästa träff.

Efter det gick jag till banken och styrde äntligen upp med ett företagskonto. Sååå skönt, ordning och reda börjar infinna sig på företagsfronten.

Nu blir det soffmys och uppladning för en lugnare morgondag! Kramen

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>