I tidningen idag

A22547AD-9989-4DC5-9433-765DE41726C1

Så fint reportage det blev i VK idag, där står det om min resa och kommande albumrelease. Tiden går så ruskigt fort och det är så spännande, men mycket jobb ligger bakom. Att vara entreprenör är fantastiskt, men det är en ständig utmaning att hitta en bra balans. För man vill så mycket! I alla fall jag, jag suktar ständigt efter nya utmaningar och ibland, ja då blir det för mycket. Men då är det bara att backa bak ett steg, gå tillbaka till sina målbilder och prioritera.

Vad vill jag då nu i allt jag står i? Ja, podcasten har fått vila nu i två veckor efter det intensiva arbetet inför skivsläppet, men nu ska det få ta fart igen. Podcasten känns viktig, både för min egen del, det är ju så roligt! Men också för att få inspirera alla er, till att ta kliv i livet som leder er åt rätt håll.

Vad gäller bloggen så är min vision att bli Sveriges största blogg med fokus på entreprenörskap framförallt med målgruppen kvinnor.

Musiken? Tja, jag ska göra världen bättre. Vi måste våga känna, stötta varandra, vara ödmjuka. Jag står för jämställdhet på flera plan. Minoritetsfolks rättigheter. Jag vill hjälpa unga flickor och pojkar ur sexslaveri, ur fattigdom. Det finns mycket att göra och jag ska göra de jag kan. Jag drar även igång med hashtagen #KeeponCarrion, hihi ja mitt efternamn finns med. Men är ni på mina spelningar eller vad som, så dela med hashtagen. Den står för styrka och att vi inte ska ge upp, vi ska fortsätta kämpa på, för det går!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>