Mitt liv, min tid

02737F5B-F402-4E26-BC6F-E8E9DF6ADA0D024BB792-3D46-46CB-B5AC-5AD0D631B686

Inatt så åkte jag och Peter från Umeå mot Stockholm och 08.00 landade vi på hotellet och avnjöt en god hotellfrukost före vi gjorde oss redo för att fara till Globen. Och här sitter jag ännu ett år på Zinzinos internationella årsevent med 3000 andra personer och bara inspireras av alla talare. Det är människor från flera olika länder med många års kunskap av ledarskap och målsättning. Det bästa jag vet är att få vara i ett sånt här sammanhang där man bara får inspireras, motiverad och omges av människor som tror på en och det man gör!

Jag sitter här och tänker på vilken tur jag har att jag har möjlighet att vara på sånt här tillsammans med min Peter. Men det är ett val vi gjort, det är uppofringar för att få bygga sin frihet i livet, men det är det så värt. Och det bästa när man kämpar hårt för något, det är att när man når målen man har, då känns det extra megabra!

Musik, hälsa och entreprenörskap. Mitt liv, min tid och jag ska leva livet väl. För mig själv och för en bättre värld.

 

Kram på er

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>