En bättre människa!

CAA358EF-3266-41E4-9CEA-F24DFA6886C9

Foto: Briana Carrion

Sitter här hemma och jobbar på nya låttexter och tänker som vanligt på allt möjligt. Men just precis nu så måste jag bara få skriva om min tacksamhet till min en av de bästa musikerna jag vet, för så är det. Jonas är en fantastisk gitarrist, en fantastisk människa och det är med honom som jag gjort albumet. Det är så fint, när det klickar så bra med en annan människa så att man alltid känner sig exalterad över alla kommande äventyr. Vi har känt varandra i ett år men det känns som längre, han är en så ödmjuk person med ett öppet hem dit man vet att man alltid är välkommen på en kopp kaffe, musik och filosofistund! En storebror jag inte visste att jag hade för ett år sedan men vet att jag har nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>