Svårt att känna stolthet

328EDDE2-95B1-4294-991F-E87D1CA1684E

Foto: Andreas Lindegren

Tiden tuffar på och nu är det snart tre veckor sedan jag hade skivrelease. Jag har svårt att förstå vad jag faktiskt gjort, att det mål jag satte upp för flera år sedan är avklarat. Några dagar efter skivreleasen så satt jag frustrerad hemma över att jag vill göra mer och då sa Peter, ”Men Natalie det var ju fyra dagar sedan du släppte en skiva, förstår du vad du gjort?”. Det är så sant det han säger! Men det är så svårt att förstå, jag har svårt att känna mig nöjd, men jag tror att det är viktigt att göra det också för att få energi att fortsätta jobba mot alla framtida mål.

Om jag skulle hoppa in i min roll som Natalie för 3 år sedan skulle jag nog bara känna WOW vad häftig och bra. Men nu har det som blivit en del i mängden, en sak som är avklarad och jag vet att det krävs så mycket mer jobb för att jag ska nå alla stora mål jag har.

Jag jobbar på det här med att känna mig nöjd. I min natur så är jag en person som ständigt söker nya utmaningar, men jag måste lära mig att också belöna mig själv och känna stolthet när jag väl uppnår målen!

Förövrigt så är jag fortsatt förkyld och Peter är bortrest. Det är så jobbigt när han åker bort. Det är inte så att jag inte klarar mig själv, det gör jag såklart. Men det blir så tomt, allt är så mycket roligare när han är hemma. Det är så tryggt att få somna in i hans famn och vakna med honom bredvid.Att ha någon att skratta med och prata med om sina dagar. Men det fina nu när han åkt bort är att jag har fått sakna honom och inse ännu mer hur viktig han är för mig. Peter är alltid stolt över mig och detsamma är jag över honom.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>