Full fart

Vilken proppfull dag!! Peter har dragit till Stockholm och imorgon åker jag också dit för att jobba med honom på en fitness mässa. Sååå roligt och motiverande att få jobba tillsammans i tre dagar.

Den här dagen bestod av att först lasta av högtalare och rigga ljud för en spelning på kvällen. Det var på Placerum och wow vilka fantastiska lokaler, där skulle jag kunna spendera varje dag. Magisk utsikt, fantastiskt ljusinsläpp, bra planlösning och massor av fin konst.

Direkt från det åkte jag till Uminova Xpression där jag presenterade min verksamhet, mig själv och mina målsättningar. Så roligt att få dela med sig och även att få feedback på det man pratat om.

Direkt därifrån tillbaka till Placerum för att fixa det sista innan gästerna kom. Ca 150 personer minglade runt och där fick jag äran att spela.

Nu ligger jag hemma i soffan, redo att snart somna för att vakna upp till en ny morgondag!!

06E9633D-0C42-4069-9F09-804E31BCA4BB

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

2E613EDA-EA35-44B8-B9CD-B7535165482F 306B6260-11EA-42AC-B2F8-7F43F00F66C0

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>