Torsdag, fantastiskt!!

Men oj så rolig och intensiv dag! Startade dagen på Umeå Universitet med klädprovning inför en modevisning i januari, där han vi även slurpa i oss en kaffe efter provningen och tala om viktiga ämnen. Jag fick mig även en tankeställare där jag haft som mål att finansiera barnhem. Men jag ska se över genom vilka projekt man kan stötta mödrar så att de kan få fortsätta att ge sina barn kärlek. Spännande och viktigt!

Sedan bar det direkt vidare till möte men Tobaksfriduo och jag har fått äran att bli vald som ”förebild” för de unga som möter tobaksfriduo i olika sammanhang. Även här ett otroligt viktigt jobb och en fråga jag inte har svårt att ta ställning till i mitt eget liv. Blir även en spelning på Grand hotell i Stockholm när de firar 25 år nästa år!

D2F290DD-7F91-4E54-9DBA-9F9CC0C5180A

45BDE0AA-A1E9-4CE6-B4B1-A492DC2877B2Vidare blev det till Placerum (kapital förvaltningsbyrå) där jag idag spelade för deras samarbetspartners. En ära för mig och fint att åter få spela på deras fantastiska kontor.

C9EF4F97-A31F-4D4E-95E1-10AC3B7DDE59 6062C55C-A15D-4669-B872-1C17C66E8803

Fler ärenden fick jag gjorda under dagen, men phuuu, så roligt men skönt att bara sitta här med en kopp varm choklad och invänta tåget som ska ta mig till min älskade Peter och även Fitness festivalen i Stockholm.

Allt gott✨

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>