Braaa jobbat!!

Haha och jag som skulle lägga ut fler bilder idag. Jag han gå och kissa en gång idag på mässan för att det var så galet mycket folk vid vår monter och så fort mässan var slut så for vi och åt middag och sedan la vi oss och deckade framför ett så bra avsnitt av så mycket bättre. Jag älskar när andra musiker delar med sig av den resa de gjort och denna gången var det Icona pop! Just det där med att gå från 0-100 inte händer på en gång, det är ett steg i taget och stundtals är det extremt utmanande men då gäller det bara att kämpa på. Riktig boost att bara fortsätta att gasa , men som de också sa, viktigt med återhämtning!

Jag han ta kort på min frukost och jag kan säga att den var behövlig och underbart god. Imorgon kör vi igen, kortare dag och får jag tid då ska jag verkligen strosa runt en liten stund och se vad mer som finns. Spännande sammarbeten kan det också bli efter helgen, det får vi se.

D745F4D9-873A-41FE-882A-80344C88E5C1 4AD80468-47BA-45E4-806A-62DD0406747A

kram!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>