Kaffe, musik och skivsignering

07.00 imorse så drog jag till Lycksele för att spela min musik och signera skivor på Budhas kafferosteri. En av årets bättre dagar var det här, att få hänga med Budha och Benny, kaffeproffs och ödmjuka människor var ju bara så fint. Många koppar kaffe blev det och varenda en var en smakupplevelse. Fick även möta flera fina personer som köpte skivor. Riktig toppendag och jag ser fram emot att få åka tillbaka dit snart.

Kikade förövrigt in på nya Hotell Lycksele som är i centrum och så fint det har blivit nu! Myysfaktorn på topp, plus god frukost.

Jag kom hem vid 19.30 och skyndade mig för att hejja på Peter i innebandy. Sedan drog vi hem och båda ligger här redo för att sova. Sov gott!!

DBF3CDE9-AE7D-4398-98CD-C864F26C2F62

387F0EF3-9BB8-471B-8D29-57623ACE5399

 

Processed with VSCO with f2 preset

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Kaffe, musik och skivsignering

  1. Åh vad GLAD jag blev av att hitta dig och din musik! Vad mycket ljus du sprider! 😀 TACK! Mer mer! Fortsätt. Blev peppad. Kram!

    • Men så energigivande att läsa och att du tog dig tiden att skriva detta! Uppskattas enormt och så glad jag blir att musiken uppskattas. Mer kommer kan jag lova, så håll utkik och följ gärna bloggen för här kommer man få hänga med på allt som händer detta år! Kramar till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>