Nya rutiner!

unnamed (1)

Foto: Briana Carrion

Nytt år, så underbart och jag ser verkligen fram emot det. 2017 var ett intensivt år, på höstkanten var det fullt upp med skivrelease, jag startade företag, spelade i musikhjälpen och blev framröstad som årets låt med ”Upp för fjäll” i Radio & Svt Sápmi. Riktigt bra händelser, men det är mycket jobb som görs som man inte ser för att allting också ska hända. Det var mer jobb, än jag trodde, mycket administrativt också när man jobbar med musiken, men nu vet jag det och jag vet också vad som behöver göras.

Nu har jag laddat om batterierna. Jag har lärt mig mycket nytt som jag tar med mig och använder i år, och inför året känner jag mig riktigt trygg. Mitt liv är mycket mer rutinerat och det ger mig så mycket motivation och energi. Här kommer några av de de viktigaste punkterna för att jag ska hålla ihop med allt jag står i:

  • Gör bort jobb direkt.
  • Minst 10 sidor läsning varje kväll
  • Frukost, lunch, middag + 2 mellanmål
  • Kvällspromenader alla dagar á 20 min
  • Träning 5-6 gånger i veckan
  • Balansolja + vitaminer
  • Lägga sig i tid

Vad har du för rutiner som är viktiga för dig?

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>